Spring naar inhoud
Zoek en boek

Campings Waddeneilanden

Kom kamperen op de Wadden

Campingvakantie: een unieke ervaring!

  • Adembenemende natuur
  • Slapen onder de sterrenhemel
  • De zee horen ruisen
  • Wad en strand op loopafstand
  • Zuivere zeelucht
  • Rust & ruimte
  • Vrijheid!
  • Avontuur

Bekijk het aanbod

Luxe kamperen

Nie slapen in een tent, maar wil je wél het heerlijke kampeergevoel? Kies voor een chalet, ingerichte tent of (tour)caravan op één van de waddeneilanden!

Ingerichte tent

Comfortabele bedden, eigen keuken en badkamer én je hoeft zelf helemaal niks mee te slepen. Hoe heerlijk is dat! Kies voor een ingerichte tent.

Ingericht tent

Natuurhuisje

Eenvoud, rust, ruimte en midden in de natuur! Overnachten in een natuurhuisje op de Wadden in Nederland is wel heel speciaal.

Bekijk alle natuurhuisjes

Caravan

Het gevoel van kamperen, maar dan hoog en droog, met een dak boven je hoofd, eigen badkamer en ruimte. En toch middenin de natuur!

Vind jouw caravan

Tourcaravan

Ervaar het gemak van een tourcaravan! Het is sfeervol. je bent van veel gemakken voorzien en toch aan het kamperen!

Bekijk de tourcaravans

Bijzondere kampeerovernachtingen

Pipowagen

Pipo de clown en Mamaloe deden het je al voor: overnachten in een pipowagen. Leuk voor als je met zijn tweeën ertussenuit wilt of met je gezin!

Bekijk deze overnachting

Yurt

Een yurt is een compleet ingerichte tent, maar dan rond en met houtkachel. Lekker knus en toch ruim! Wil jij ook weten hoe het is om in een yurt te kamperen?

Bekijk deze overnachting

Boot

Overnacht op het werelderfgoed van UNESCO, de Waddenzee! De rust van het kabbelende water, het geluid van vogels en het uitzicht maken het een unieke ervaring!

Bekijk deze overnachting

Aanbod Wadden Campings

Wadden Campings

Kamperen op de Wadden is een gezonde, avontuurlijke én duurzame manier van vakantie vieren. Slapen onder de sterren of het Noorderlicht vanuit je tent bekijken? Op de Wadden vind je nog echte donkerte! Glamping, camping met zwembad of bij de Waddenzee? Alles is mogelijk!

Bekijk alle waddencampings

Campings Texel

Kom kamperen op Texel! Zoek je een camping met zwembad, een camping met hond of  bij de boer? Je vindt er een keur aan campings. Boek een plekje op de camping op Texel in de Koog, op De Krim, in Den Hoorn, vlakbij het strand of op een andere mooie locatie op het eiland! 

Campings op Texel

Campings Vlieland

Wil jij deze zee horen ruisen? Boek een plekje op de camping vlakbij bij het Noordzeestrand of bij werelderfgoed De Waddenzee. Bij kampeerterrein Stortemelk kampeer je namelijk middenin natuurlijk duingebied. Of reserveer een tent bij kampeerterreun Lange Paal!

Campings op Vlieland

Campings Terschelling

Jij wilt kamperen op Terschelling! Waarom? Je vindt er niet alleen jongerencamping Appelhof, camping Mast en camping Cupido. Ook het Oerol festival wordt op Terschelling gevierd. Ga  kamperen bij de boer, kies een camping met zwembad in West of een camping bij de Waddenzee.

Campings op Terschelling

Campings Ameland

Of je op Ameland een plek op de camping van Duinoord zoekt, een plekje voor je tent op Klein Vaarwater in Buren wilt, een tent of stacaravan wilt huren op camping Roosdûnen in Ballum, glamping op Ameland of camping met zwembad zoekt, het kan allemaal!

Campings op Ameland

Campings Schiermonnikoog

Op waddeneiland Schiermonnikoog vind je fantastische plekken om te kamperen met je gezin, vrienden of lekker alleen. Kies en plek middenin de duinen of aan de rand van het bos. Heb je geen zin in gesleep met spullen, huur dan een ingerichte tent of kies voor een vakantieboerderij. 

Campings op Schiermonnikoog

Ook leuk om te weten!

Dit maakt kamperen op de Wadden extra leuk!