Spring naar inhoud
Zoek en boek
Overnachten op Vlieland - VVV Vlieland - Wadden.nl

Overnachten op Vlieland

Vlieland,
geeft je de ruimte

Boek je verblijf op Vlieland
Bij ons vind je alle accommodaties van de aangesloten leden op een rijtje. Je kunt direct het hotel of vakantiehuisje van je keuze boeken!
De meeste hotels en B&B's op Vlieland bevinden zich in of nabij het enige dorp op Vlieland: Oost-Vlieland. Een uitzondering daarop zijn Strandhotel Seeduyn en Hotel het Posthuys. Hier kun je overnachten in alle rust, middenin de natuur! De meeste vakantiehuizen op Vlieland bevinden zich op Ankerplaats en Duinkersoord, zo'n 2 kilometer vanaf het dorp, in de duinen aan de Noordzeekant van het eiland. Daarnaast kun je een appartement huren in Eureka, het bos tussen dorp en duinen.

Volop keuze
Verder zijn er huisjes en appartementen te huur in het dorp. Volop keuze: wordt het de rust van de duinen of de directe nabijheid van restaurants en winkels?
Er zijn twee campings op Vlieland: kampeerterrein Stortemelk en natuurkampeerterrein Lange Paal. Kampeerterrein Stortemelk ligt vlakbij het dorp, in de duinen aan de Noordzeekant van het eiland. In het hoogseizoen zijn er tal van activiteiten voor jong en oud! 

Kijk hier voor het complete overzicht van accommodaties