Spring naar inhoud
Zoek en boek

Arrangement op de Wadden

Het genieten kan beginnen!

Geniet van een arrangement op de Waddeneilanden
Zodra je op de veerboot stapt, laat je alles (letterlijk) even achter je. Je hebt een arrangement geboekt op één van de Nederlandse Waddeneilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland of Schiermonnikoog, waarbij alles lekker voor je geregeld is.
Bekijk de aanbiedingen en laat het genieten maar beginnen!

Arrangementen Waddeneilanden

Voor welk eiland je ook kiest, je vindt op ieder eiland mooie aanbiedingen, zoals een hotel met zeezicht, een verblijf inclusief fietshuur, een weekendarrangement, een aanbieding van de ANWB, van de Libelle of een speciaal golfarrangement? 

Bekijk de arrangementen

Ontdek de eilanden op een actieve manier

Wandel- en fietsarrangementen op de Wadden

Wandelarrangement Ameland

Driedaags verblijf in een accommodatie naar keuze, inclusief: wandelrouteboekje, topografische kaart en koffie met gebak.

Bekijk wandelarrangement Ameland

Fietsarrangement Texel

Verblijf minimaal twee nachten in een hotel. inclusief: twee dagen fietshuur, fietsrouteboekje, twee zadelschapen én Texelse ijsthee!

Bekijk fietsarrangement Texel

Fietsarrangement Ameland

Driedaags verblijf in een accommodatie naar keuze, inclusief: fietshuur, fietsrouteboekje, topografische kaart en koffie met gebak.

Bekijk fietsarrangement Ameland

Hotelarrangementen

De vijf waddeneilanden zijn te mooi om in één dag te bezoeken. Kies je voor een hotelarrangement op de Wadden, dan profiteer je niet alleen van de luxe verzorging, zoals een opgemaakt bed en heerlijk uitgebreid ontbijt, je hebt ook de tijd om alle mooie plekjes van het eiland te ontdekken.
Deze arrangementen ontzorgen jou én laten je optimaal genieten van al het moois dat de Wadden jou te bieden heeft.

Skuumkoppe-arangement

Speciaalbier-liefhebber? Boek hier je Texelvakantie met ons Skuumkoppe Arrangement! Bij je hotelverblijf van minimaal 2 nachten zijn een proeverij bij De Texelse Bierbrouwerij voor 2 personen en een bierpakketje met 5 bieren en een glas inbegrepen.

Bekijk arrangement

Jutterarrangement

Boek hier je Texelvakantie met ons Jutter Arrangement! Bij je hotelverblijf van minimaal 2 nachten zijn 2 tickets voor Maritiem- en Juttersmuseum Flora, koffie met jutterskoek en een fles Juttertje inbegrepen.

Bekijk arrangement

Eilandbierarrangement

Speciaalbier-liefhebber? Boek hier je Texelvakantie met ons Eilandbier Arrangement! Bij je hotelverblijf van minimaal 2 nachten zijn een rondleiding met proefmomenten bij de Tesselaar Familiebrouwerij voor 2 personen en een setje Eilandbier inbegrepen.

Bekijk arrangement

Bijzondere arrangementen

Deze arrangementen zijn wel héél speciaal. Ze bieden je voordelen, laten je op een bijzondere manier van je weekend weg, vakantie of dagje uit genieten en zorgen voor een onvergetelijke ervaring op de Wadden!

ZEN-arrangement

Vakantierust voor het hele gezin? Kom naar Terschelling, waar zelfs energieke kinderen transformeren in kleine zen-meesters. Reserveer nu en profiteer van mooie extra's!

Bekijk ZEN-arrangement

Kunstmaandarrangement

In november is het hele eiland één grote expositieruimte. Kom genieten van de Kunstmaand op Ameland met dit speciaal samengestelde verblijfsarrangement!

Kunstmaandarrangement

125 jaar Schiermonnikoog

Dit jaar viert VVV Schiermonnikoog haar 125-jarig jubileum en dat moet gevierd worden! Speciaal voor deze gelegenheid is een fantastisch arrangement samengesteld.

125 jaar Schiermonnikoog-arrangement

Vuurtorenarrangement

Beklim de vuurtoren van Ameland tijdens dit driedaags arrangement en geniet van het prachtige uitzicht over het eiland en de Noordzee, inclusief vele leuke extra's.

Naar Vuurtorenarrangement

Waddenhoparrangementen

Waddenhoparrangement - Wadden.nl

Spot de zeehond en geniet van werelderfgoed De Waddenzee

Door te waddenhoppen bezoek je meerdere waddeneilanden in één vakantie. En dat is dé manier om het unieke werelderfgoed de Waddenzee te ontdekken en volop van de eilanden te genieten. Tijdens de boottocht vaar je door geulen en slenken en door het leefgebied van de zeehond.

Meer informatie over Waddenhoppen

Dagarrangement

Beleef een minivakantie op de waddeneilanden

Een dagje uit met zijn tweeën, je gezin, vrienden, familie of collega's is altijd een goed idee! En wist je dat je de waddeneilanden heel goed voor een dag kunt bezoeken? 
Ga je eerst voor koffie en gebak in één van de historische dorpen, lekker lunchen aan het strand of stap je vanaf de veerboot direct op de fiets om het eiland te verkennen? Een leuke activiteit is natuurlijk ook een must, zoals een museum bezoeken, de vuurtoren beklimmen of met een gids de natuur in.
Maak van je vrije dag een feestje! Boek een dagarrangement waddeneiland Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland of Schiermonnikoog.