Actief op Vlieland

Actief op Vlieland

Actief op Vlieland

De wind in je haren Ruimte genoeg voor een sportieve vakantie

Beach Golf
Balletje slaan op het strand van Vlieland? Dat kan! Op onze speciale strandgolfbaan is de spanning voor de geoefende en beginnende golfer altijd te snijden.

Beach Volleybal
Onze instructeurs zijn fervente volleyballers die het u graag mogelijk maken mee te genieten van spel op het strand van Vlieland.

Blokarten
Hijs de zeilen en kom racen over het strand van Vlieland! Snelheden kunnen oplopen tot wel 40 kilometer per uur, dus maak u klaar voor één van de spectaculairste activiteiten!

Boga
Adem bewust, train je geest en voel je lichaam! Boga is een samenvoeging van de woorden boksen en yoga, die met nog 4 andere onderdelen sport en levensleer bij elkaar brengt.

Boogschieten
Ontdek uw innerlijke Robin Hood door met ons de pijl-en-boog in handen te nemen. Kracht, concentratie en ontspanning zijn de drie disciplines die u de held van uw team kunnen maken.

Branding Raften
Bent u op zoek naar een echte eilandactiviteit? Overweeg dan eens de strijd aan te gaan met de golven van de Noordzee. Uitgerust met wetsuit, zwemvest en peddel gaat u in de raft te water voor de ultieme water beleving op Vlieland!

Bubble Voetbal
Een middag Bubble Voetbal op Vlieland staat garant voor lachen, gieren en brullen om elkaars acties. Boek nu de grappigste outdoor activiteit op Vlieland!

Disc Golf
Disc Golf is een frisbee-variant op het golf en wordt gespeeld op het strand, in de duinen of in het bos. Probeer binnen zo min mogelijk worpen uw frisbee te ‘putten’ en versla uw tegenstanders terwijl u heerlijk kunt genieten van de schitterende omgeving!

GPS fiets tocht
Met de GPS fietstocht vindt u die plekken die u normaal gesproken niet zo makkelijk vindt. Wij weten de weg naar het stukje bos waar verliefde eilanders de romantiek vieren.

Kano-varen
Ervaar Vlieland vanaf de waterkant. Maak een mooie kanotocht over de Waddenzee richting het Posthuys.

Kitesurfen
Op geen enkele andere manier ervaart u het karakter van Moeder Natuur op de Noordzee beter als op een kiteboard.

Midgetgolf
Jong en oud kan bij ons een balletje komen slaan.

Mountainbiken
Ga de mountainbike paden tegemoet. Ontdek de natuur van Vlieland en wordt tegelijkertijd heer en meester op de mountainbike.

Paardrijden
Te paard door de duinen, het bos of over het strand. Er zijn buitenritten voor beginnende, halfgevorderde en gevorderde ruiters. De buitenritten over het strand zijn alleen voor gevorderde ruiters. Voor de allerkleinsten zijn er wandelpony's.

Powerkiten
U speelt letterlijk met de krachten van Moeder Natuur wanneer u zich over het strand laat meetrekken en een aantal trucs toepast.

Sup-tocht
Suppen staat ook wel bekend als Stand Up Peddeling. Je staat hierbij op een bord van ongeveer 3,5 meter lang. Met behulp van één peddel vaar je over de Waddenzee.

Tennissen
Lekker een balletje slaan op vakantie? Bij Tennisvereniging Vlieland kun je een tennisbaan huren.

Yoga
Een yogales draait om bewegen met aandacht én ontspanning. Na een yogales op Vlieland voelt u zich ontspannen, geconcentreerd, helder en energiek.

Zeehondentocht
Een zeehondentocht  is een ware belevenis voor jong en oud. Ga met een snelle rubberboot de Waddenzee op, op zoek naar zeehonden.