Overnachten op Texel

Wat een verrassing, zo'n lekker ontbijtje op bed verzorgt door een Texelse Jutter.

Het meest complete overzicht van accommodaties op Texel

Direct een accommodatie op Texel boeken?

Op Texel.net tonen we de beschikbaarheid van alle accommodaties die bij de VVV zijn aangesloten. Dus bent u op zoek naar een hotel, bungalow, groepsverblijf of bed & breakfast? Kies uw favoriete accommodatie en beleef een heerlijke tijd op Texel!

Last minute-vakantie

Op het laatste moment een vakantie of weekendje weg boeken? Texel heeft een uitgebreid aanbod last minute-aanbiedingen, waarmee u profiteert van aantrekkelijke kortingen!

Vakantiehuis op Texel

Van alle overnachtingsmogelijkheden waar je op Texel uit kunt kiezen, is de vakantiewoning en bungalow verreweg het populairst. Geen wonder, want een vakantiehuisje huren op Texel, dat betekent je helemaal thuis voelen op je eigen stukje eiland. Lekker in je eigen tempo de dag beginnen, simpelweg genieten van elkaar, met alle tijd van de wereld. Gezellig samen koken en eten of bijpraten bij de open haard van het vakantiehuis. Spelen in de tuin en zonnen op het terras. Dit is uw exclusieve domein, een vakantiehuis op Texel.

Hotel op Texel

De Texelaars zijn al vanaf de 17e eeuw gewend om bezoekers te ontvangen in hotels. Ze staan open voor invloeden van buitenaf en gaan ongedwongen met iedereen om. Dit is de basis van de Texelse gastvrijheid, waardoor zoveel mensen zich zo thuis voelen op het eiland. Die hotels op Texel met historie zijn er nog steeds. Daarnaast kent Texel een breed scala aan hotels, tot en met luxe 4-sterren-hotels.

Chalet op Texel

De luxe van een vakantiewoning en de charme van kamperen. In een chalet combineer je het beste van twee vakanties. Lekker de hele dag buiten zijn, met de gezelligheid van de camping, en toch over alle comfort beschikken. Op deze manier krijgt iedereen precies wat hij wil. Ideaal dus voor een gezin met kinderen, maar ook voor alle andere liefhebbers van het buitenleven.

Stacaravan op Texel

Een stacaravan op Texel die compleet op uw wensen en eisen is afgestemd, vindt u via VVV Texel. De beschikbare stacaravans ziet u door in ons zoek & boek menu de accommodatiesoort 'stacaravan/chalet' te selecteren. U krijgt vervolgens de beschikbare stacaravans op Texel in één overzicht. Hier vindt u ook alle chalets.

Bed & Breakfast

Dat ‘bed and breakfast' of ‘logies met ontbijt' geen low-budgetkeuze hoeft te zijn, bewijzen de bijzondere B&B's van Texel. De ene gastheer heeft zijn kamers ingericht met louter design, een ander creëert met brocante een sfeervolle ambiance. B&B betekent soms overnachten op een bijzondere locatie; bij de vuurtoren, in de duinen, in een authentieke stolpboerderij of in het hart van een oud dorpje. 

Kamperen | Camping op Texel

Weleens in slaap gewiegd door het geluid van de zee en gewekt door vogelgezang? Kamperen op Texel kan op de mooiste plekjes, omringd door de natuur. Een camping op Texel in de duinen, vlakbij het strand, in het bos. Je ervaart het ritme van het boerenleven op een authentieke boerderij. Of rust lekker uit op een vijfsterren-park met privé-sanitair, vaatwasser en zwemparadijs. Een beperkt aantal trekkershutten vindt  je op een klein aantal campings.

Bijzondere overnachtingen

Op zoek naar een bijzondere overnachting op Texel? Een verblijf in een Mongoolse nomadentent of 'yurt' onder de Texelse sterrenhemel is een belevenis die u nooit meer vergeet. En onthaasten gaat vanzelf in zo'n originele pipowagen.

Groepsaccommodatie op Texel

Plannen voor een gezellig weekendje weg met de hele familie of met de eetclub, een bedrijfsuitstapje in een groepsaccommodatie? Texel is daarvoor een ideale locatie: de groepsaccommodaties op Texel zijn makkelijk bereikbaar voor iedereen en toch ver weg van het jachtige leven op de vaste wal. Er is op het eiland een ruime keuze aan groepsaccommodaties en leuke activiteiten. Succes gegarandeerd!