Huisje op Terschelling

Huisje op Terschelling

Terschelling heeft unieke verblijfsmogelijkheden. Al vlak na de 1e wereldoorlog ontstonden plannen om een badplaats aan het Noordzeestrand te maken. Hiervoor werd de longway, een fietspad van West naar West aan Zee, aangelegd.

Het eerste vakantiehuis aan Zee was het huisje met de toepasselijke naam 'Eersteling'. Later (na de tweede wereldoorlog) kwam de bouw goed op gang en tot op de dag van vandaag zijn er recreatiewoningen in de duinen te huur in zowel West aan Zee als Midsland aan Zee.  Maar niet alleen aan het populaire zeestrand staan vakantiehuisjes. De zee op Terschelling is nooit meer dan 2 kilometer van uw verblijf verwijderd, en daarmee dus altijd dichtbij!  

Het eiland beschikt over vele 'zomerhuisgebieden' in of nabij bos, polder, duin, dorp of heide. Het woord 'zomerhuis' is eigenlijk wat ouderwets, want uiteraard zijn de huizen bij uitstek geschikt voor een verblijf in winter, voor- of najaar! Stuk voor stuk unieke plekjes voor een heerlijk verblijf op Terschelling met alle gemakken die het eiland u biedt op geringe afstand. Klik hier om naar een overzicht van alle zomerhuizen op Terschelling te gaan

De VVV Terschelling beschikt over het grootste aanbod van huisjes op Terschelling.  Waarom is zoeken en boeken via de VVV Terschelling een aanrader?

  1. Alle huizen handig en overzichtelijk onder elkaar
  2. Uw selectie in favorieten gemakkelijk te vergelijken
  3. Ook telefonisch bereikbaar: bel de reserveringscentrale op 0562-443000
  4. Ter plekke inspecteren en beoordelen wij alle vakantiehuizen persoonlijk voordat we ze aan u aanbieden.
  5. Bij lastminutes en arrangementen ontvangt u 20% korting op uw bootovertocht!
  6. Niet alleen de boot kunt u bijboeken bij de VVV, maar ook een excursie of activiteit. Handig en online.
  7. Onverhoopt verhinderd? Wij bieden u deelname aan een zeer riante annuleringsfonds
  8. Honderd jaar eilandkennis onder 1 dak. Voor al uw vragen!

Meer informatie? www.vvvterschelling.nl of bel 0562-443000