Spring naar inhoud
Zoek en boek

Over ons

Over ons

Wie zijn wij?

De website Wadden.nl is een gezamenlijke website van de VVV's van de vijf waddeneilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. De website wordt beheerd en gevuld door VVV Ameland. Dit gebeurt in samenwerking met de VVV's van de andere eilanden, wat maakt dat de inhoud van Wadden.nl betrouwbaar is. Met deze website hopen we de bezoeker goed te informeren over de mooie en bijzondere waddeneilanden in het unieke waddengebied!

Waarom deze website?

Alle waddeneilanden hebben een eigen VVV en website, waar mensen terecht kunnen voor informatie. We merken dat er veel vraag is naar één website waar mensen niet alleen specifieke, maar ook algemene informatie over het waddengebied kunnen vinden en zich van hieruit kunnen oriënteren op de vijf waddeneilanden. En dat is Wadden.nl geworden: één website waar alle waddeneilanden bij elkaar komen!

Dit vind je op de website

Op deze webiste vind je veel praktische informatie, zoals informatie over vervoer, een top vijf van mooie locaties, maar ook overnachtingsmogelijkheden, mooie foto's en een overzicht van de waddenwebcams.

Veel plezier op Wadden.nl